Menu Sluiten

De praktijk

Dermea

Dermea is een huidtherapeutische praktijk waar de zieke en/of beschadigde huid behandeld wordt. Dit kan zijn op medisch gebied, zoals behandeling na kanker, vocht in de benen en acne. Op cosmedische gebied zoals pigment klachten, overbeharing, ouderdomswratten en rosacea. Maar ook op cosmetisch gebied zoals huidverjonging, ontharing en algehele huidverbetering. Kortom, u kunt met bijna alle huidklachten bij ons terecht.

Wanneer u bij ons op consult komt gaan wij uw klachten inventariseren, uw wensen op een rij zetten en samen met u bepalen welk behandelplan het beste bij u past. Wij vinden het belangrijk dat cliënten indvidueel benaderd worden. Iedere huid is anders en vraagt om een unieke aanpak.

De Huidtherapeut

De huidtherapeut is specialist op het gebied van de huid en klachten die daaruit voortkomen. De huid is ons grootste orgaan en onze eerste beschermlaag van het lichaam tegen invloeden van buitenaf (zoals bacteriën, virussen, schimmels en UV-straling). Daarnaast zorgt de huid ervoor dat we zintuigen hebben, vitamine-D aanmaken en warmte wordt gereguleerd. Kortom de huid is onmisbaar. De huidtherapeut helpt u uw huid gezond en sterk te houden.

Directe toegankelijkheid

Huidtherapeuten zijn direct toegankelijk, uw heeft geen verwijzing nodig om bij ons een afspraak in te plannen. In sommige gevallen hebben we voor vergoeding een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Wij zullen dit tijdig bij u aangeven en zonodig kunnen wij zelf overleggen met de betreffende arts over het behandelplan.

Bij Dermea hechten we veel waarde aan kwaliteit, daarom volgen onze huidtherapeuten regelmatig nascholingen en zijn wij aangesloten bij de onderstaande kwaliteitsnetwerken.